Wie is Peter van Leeuwen

Het Griekse woord Petrus betekent ‘rots’ en dat komt overeen met de man die zijn Nederlandse vertaling als naam draagt: Peter van Leeuwen is immers in hart en nieren een rots in de branding.

 ‘Ik ben inmiddels 46 en heb in mijn leven ervaren hoe het is om niets meer te hebben. Van de ene op de andere dag ben ik alles kwijtgeraakt, zelfs het dak boven mijn hoofd. Vanuit een diep dal ben ik naar boven geklommen. Eenmaal boven, besloot ik nog hoger te klimmen.

 ‘Ik merkte dat ik weer vanuit mijn hart en gevoel op een creatieve manier aan de slag wilde gaan. Op dat moment ging mijn ondernemersbloed weer stromen. Waar ik stilletjes aan al mee begonnen was, heb ik met passie weten door te voeren: het ondersteunen van mensen in nood, hetgeen ik op uitdagende wijze weet te verwezenlijken middels de Stichting Rots in de Branding